Joventut

JOVENTUT


 

icono edificio público

Plaza del Tirant

 

icono teléfono

96 295 95 20

96 295 95 22

 

icono de un reloj

D'octubre a maig: de dilluns a divendres, de 9.00 a 14 h i dilluns, dimecres i divendres, de 17 a 19 h
De juny a setembre: de dilluns a divendres, de 9.00 a 14 h

Amb l'objectiu de prestar els serveis municipals amb totes les garanties de seguretat i qualitat, millorar l'eficiència i evitar les aglomeracions, es recomana l'atenció telefònica o electrònica  (joventut@gandia.org).

Amb l'objectiu de prestar els serveis municipals amb totes les garanties de seguretat i qualitat, millorar l'eficiènci cita previa. Es recomana personar-se únicament uns minuts abans de l'hora indicada.

S'aconsella presentar qualsevol sol·licitud o documentació a través de la  seu electrónica.
Una de les accions més encoratjadores i dels reptes que es planteja l'Administració Local i l'Administració Educativa és l'orientació dels joves cap als estudis superiors i també cap als nous perfils professionals, al món del treball. 

Per a aquells estudiants que no volen eixir del sistema educatiu i encara no han aconseguit el graduat escolar en ESO o es veuen en l'obligació d'abandonar-ho per edat, l'Administració Educativa ha dissenyat una sèrie de programes que s'anomenen programes formatius de qualificació bàsica, que constitueixen una oferta formativa, adaptada a les necessitats específiques de l'alumnat que ha abandonat l'ensenyament reglat sense haver aconseguit els objectius previstos en l'Educació Obligatòria Secundària. Aquests programes s'adaptaran a les circumstàncies personals dels seus destinataris i possibilitarà la inserció sociolaboral d'aquests.

Per a aquells estudiants majors de 17 anys que no han acabat l'ESO o han abandonat els estudis un temps, estan treballant i volen tornar per a obtindre el graduat, ho poden fer en la FPA Jaime I de Gandia, en horari de vesprada.

Per a aquells estudiants que volen definitivament entrar al camp laboral, en la ciutat hi ha una sèrie d'entitats i organismes que ofereixen una variada oferta de programes de formació ocupacional o bé formació no reglada que capacita per a realitzar diferents perfils professionals.