El govern de Gandia posa en marxa cinc noves borses de treball

20/7/2020


El regidor delegat de Govern Interior i Coordinació Administrativa, Jose Manuel Prieto, ha informat aquest matí que ja han estat publicades en el BOPV les bases i la convocatòria de cinc noves borses de treball i els seus corresponents processos selectius per a places d'arquitecte tècnic, infermer, enginyer tècnic industrial, enginyer tècnic d'obra pública i tècnic auxiliar d'informàtica.
Les bases poden ser consultades a www.gandia.org, el tauler d'anuncis del consistori i en el Butlletí Oficial de la Província. Les sol·licituds s'han de presentar a la seu electrònica.

Sobre aquesta mesura, Prieto ha destacat que el govern municipal, es pretén reforçar la plantilla en un moment on "hem d'apostar per les inversions i el desenvolupament municipal. Es tracta de perfils relacionats amb l'enginyeria i l'obra pública però també amb la digitalització i la modernització per impulsar definitivament la digitalització de l'administració".

"És important que posem en marxa els processos de selecció, ja que donem una oportunitat als ciutadans de Gandia en forma d'ocupació pública per a impulsar des de l'administració noves oportunitats laborals" va destacar l'edil qui ha recordat que aquests processos s'afegeixen a altres ja posats en marxa com el de nous agents de la Policia Local i altres processos que van quedar paralitzats per la declaració de l'estat d'alarma.

"Seguirem treballant perquè els ciutadans de Gandia tinguen una oportunitat en aquests moments difícils però que sobretot per aconseguir que la nova normalitat arribe a la nostra ciutat amb totes les condicions i permeta tornar a generar economia i llocs de treball" va finalitzar Prieto.