Secció ajuda: vídeos i infografies

SECCIÓ AJUDA


TRAMITACIÓ PRESENCIAL

Amb l'objectiu de prestar els serveis municipals amb totes les garanties de seguretat i qualitat, millorar l'eficiència i evitar les aglomeracions, es recomana l'atenció telefònica (962959400 / 010) o electrònica (informacio@gandia.org).

Per a aquells casos en els quals siga necessària l'atenció presencial (de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00), haurà de reservar cita prèvia.

Accedisca a l'aplicació i reserve cita prèvia.

Es recomana personar-se uns minuts abans de l'hora indicada en l'oficina municipal en la qual haja obtingut la cita (màxim 15 minuts).

Veure "Oficines d'Assistència en matèria de Registre"

No obstant això, s'aconsella presentar qualsevol sol·licitud o documentació dirigida a l'Ajuntament de Gandia a través de la  seu electrònica.


TRAMITACIÓ ELECTRÒNICA 

Hauran de presentar els tràmits de manera telemàtica, les persones físiques que així ho hagen triat i les obligades a relacionar-se electrònicament amb l'Ajuntament de Gandia en virtut de l'art. 14.2 de la Llei 39/2015.


 

T'ajude?


Per a resoldre qualsevol incidència o consulta relacionada amb la presentació telemàtica a través de la seu electrònica, podrà enviar un correu electrònic a:

incidencias.sede@gandia.org

 


 

L'Ajuntament ha recopilat diferents vídeos d'ajuda sobre el funcionament de la seu electrònica, obtenció de certificats ACCV, ...
Com obtindre i utilitzar el DNIe
Com obtindre el certificat de la "Fábrica Nacional de Moneda y Trimbre"
Com utilitzar la passarel·la Cl@ve
Funcionament sede electrònica Ajuntament de Gandia
Com descarregar les propostes incloses en la convocatòria d'un Ple

 

Pots consultar les diferents infografies o manuals sobre el funcionament de la seu electrònica.
Funcionament sede electrònica

Informació certificats ACCV

Sistemes d'identificació
Díptic sede electrònica
FAQS


ALTRES ENLLAÇOS D'INTERÉS

NORMATIVA MUNICIPAL OFICINA VIRTUAL TRIBUTÀRIA RED SARA 

En compliment de l'exigència legal d'implantar  l'Administració Electrònica en les relacions amb la resta d'Administracions Públiques,  l'adreça de correu electrònic de l'Ajuntament de Gandia on poden fer-se efectives les notificacions i comunicacions és

notificacions@gandia.org


Decret 2017-0737 d'habilitació correu electrònic