L' Actualitat de Gandia

La biblioteca del Grau amplia el seu servei durant els mesos de juliol i agost02 juliol 2020El regidor delegat de l'IMAB, Jose Manuel Prieto; el president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell; i el Tècnic de Biblioteques de la ciutat, Toni Ordiñana, han informat aquest matí que la biblioteca del Grau (C / Mare de Déu Blanqueta, 19) amplia el seu horari d'obertura i a partir del 4 de juliol i fins al 30 d'agost prestant servei de 09.00 a 14.00 hores tots els dies de la setmana.

Una mesura que es pren a causa de la impossibilitat de prestar el tradicional servei del Bibliobús que es venia realitzant els anteriors estius a causa de les recomanacions realitzades pel departament de Prevenció de Riscos Laborals del consistori davant l'amenaça de la COVID-19.

Tal com ha explicat Prieto, les recomanacions obligaven a atendre els ciutadans fora de l'autobús en ple estiu a més de realitzar una desinfecció completa de l'autobús després de cada ús.
"Davant d'aquesta situació provocada per la nova normalitat i les seues regles, des del departament hem decidit que l'alternativa siga prestar el servei a la biblioteca del Grau per donar servei als veïns i turistes" va afirmar l'edil. "Tots els dies de la setmana, inclosos els caps de setmana prestarem servei de 09.00 a 14.00 hores. Això no vol dir que el Bibliobús no vaja a tornar, el servei serà représ quan les condicions ens permeten prestar el millor servei possible".

Per la seua banda, Toni Ordiñana ha explicat que pal·liarà el servei que prestava el Bibliobús que a més del servei de préstecs oferirà sales d'estudi, sis ordinadors i WIFI. "Ampliem una hora diària entre setmana i 10 hores durant el cap de setmana per donar el millor servei als usuaris".

Finalment, Miguel Ángel Picornell va voler destacar que "el confinament ha fet que molts retrobàrem la lectura i és una bona notícia per al Grau i la platja que la biblioteca preste aquest servei durant els mesos de juliol i agost per als grauers, veïns de la platja i visitants”.

Per a més informació sobre els serveis que es presten, les persones interessades poden telefonar al 962.959.806 o enviar un correu electrònic a grau@gandia.org.