L' Actualitat de Gandia

XIII edición del Festival de Guitarra Panxa Verda29 juny 2020 - 02 juliol 2020

Amb mesures especials de seguretat enfront de la COVID-19, i amb un aforament limitat, la sala d'actes de la Casa de Cultura de Gandia acull del 29 de juny al 2 de juliol la XIII edició del Festival de Guitarra de Gandia "Panxa Verda". Es tracta del primer esdeveniment musical que impulsa l'Ajuntament de Gandia després del període de confinament, en el qual es redueix també el nombre de concerts previstos a només tres.

Malgrat l'amenaça sanitària, el "Panxa Verda" aposta per la celebració de l'esdeveniment que s'ha convertit ja en tot un referent. Per a això, i donada la dificultat a l'hora de comptar amb artistes internacionals, aquest festival disposa d'una nòmina de músics locals que interpretaran les seues peces.


Així doncs, el 29 de juny intervindrà Rubén Parejo a la guitarra i David Fons en la viola. El dimarts 30 de juny serà el torn de Pablo Baidez en el piano i Ausiàs Parejo en la guitarra. El "Panxa Verda" tancarà l'edició d'enguany amb l'actuació dels guitarristes David López i Paco Seco, el 2 de juliol. Les entrades es poden adquirir ja via mail en festivalguitar.gandia@gmail.com

El "Panxa Verda" no sols desenvoluparà el seu tradicional festival durant la setmana vinent, on per primera vegada es penjaran les actuacions via streaming en Youtube, sinó que del 24 al 26 d'agost tindrà lloc també la cinquena edició del Concurs de Joves Intèrprets de Gandia.


D'altra banda, el Festival de Guitarra de Gandia també col·labora un any més amb l'Ajuntament de Bellreguard, atés que el 3 de juliol tornaran a actuar Pablo Baidez i Ausiàs Parejo a la Casa de Cultura de Bellreguard, en el que pretén ser una mostra de mancomunar activitats culturals entre municipis de la Safor.