Ecoescoles

XARXA D'ECOESCOLES DE GANDIA

 

Gandia treballa des de fa anys en l’aplicació de polítiques ambientals que la facen ser una ciutat coherent i respectuosa amb el seu territori. És un camí que hem de recórrer tots i totes.
Les escoles, juntament amb les famílies, sou el pilar fonamental de la societat perquè són elles, complementàriament, les qui determinen els valors i les conductes dels nostres fills i filles. Tot canvi social passa per aquests dos col·lectius.
Les escoles de Gandia treballeu de valent, des de fa anys, la sostenibilitat i el medi ambient als vostres temaris i amb iniciatives pròpies de cada centre. Però ens cal més esforç per seguir avançant i, sobretot, més coordinació per ajudar-nos i aprofitar les experiències dels altres que ens puguen ser útils.
La proposta de l’Ajuntament de Gandia és unir les forces i compartir experiències. Des de fa un temps els departaments de Gestió Responsable del Territori i el d’Educació, hem anat desenvolupant programes d’educació ambiental als vostres centres amb la vostra aliança. Ara els agrupem tots sota un mateix instrument que hem decidit anomenar Xarxa d’Ecoescoles de Gandia.

Enllaç al pdf