Ciutats saludables

XARXA ESPANYOLA DE CIUTATS SALUDABLES I ALTRES ACCIONS

L'associació de ciutats naix en 1988 en la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, dins del projecte europeu de CIUTATS SALUDABLES, l'objectiu del qual és la salut i el desenvolupament sostenible en l’àmbit local, segons l'estratègia Salut per a Tots i Totes. Gandia forma part de la RECS.

Una ciutat saludable és aquella que dóna una alta prioritat a la salut en totes les seues actuacions. El projecte cerca millorar el benestar i el medi ambient físic, mental i social de la ciutadania. La salut és una mica més que l'absència de malaltia o l'activitat curativa dels serveis sanitaris: pot crear-se si l'entorn on vivim ens facilita estils de vida més sans.


I JORNADES DE SALUT COMUNITÀRIA DE GANDIA

"TEIXINT SALUT AL TERRITORI"

Documentació de les Jornades Realizades

Documentació en pdf

Descarregar l'arxiu pdf i un cop obert, prémer sobre la conferència o el ponent i s'obrirà la documentació referent a això,
per mostrar-la o baixar-la.

Documentació en pdf


A l'atenció de professionals d'Ajuntaments, Regidories, Centres de Salut Pública, Centres d'Atenció Primària i ciutadania.

El Departament de Salut i Polítiques Saludables de l'Ajuntament de Gandia i el Centre de Salut Pública de Gandia es complauen a convidar-vos a la I Jornada de Salut Comunitària de Gandia. Teixint Salut al Territori, que tindrà lloc el divendres 20 d'abril, de 9.00 a 14.30 h, al Saló de Corones del Palau Ducal, localitzat al C/ Duc Alfons el Vell, 1.

Gandia es troba implementant les primeres fases de l'Estratègia de Promoció i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut i IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana, i en el marc d'aquest procés, s'ha organitzat una jornada d'intercanvi d'experiències, en la qual participaran altres comunitats autònomes. Pensem que aquesta és una bona oportunitat per a intercanviar coneixements entre persones que compartim un mateix interés: guanyar salut des de totes les polítiques.

Us agrairíem que confirmàreu la vostra participació abans del dia 15 d'abril, amb l'objectiu de preparar les jornades. Podeu fer la inscripció gratuïta en l’enllaç següent:

https://goo.gl/forms/wMiGFnkVMJ4EPW2q1


Atentament,

Liduvina Gil Climent, regidora Sanitat i Polítiques Saludables de l'Ajuntament de Gandia

Amancio Peñuelas, director del Centre de Salut Pública de Gandia

Invitaciò de les I Jornades Salut Comunitaria Certificat de l'Adhesió a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables

Certificado adhesión FEMP


 Diploma de l'adhesión a l'Estratègia de Promoció de la Salut i
Prevenció en el Sistema Nacional de Salut


 Diptic de l'Adhesió del Municipi de Gandia a l'Estratègia de Promoció de la Salut i
Prevenció en el Sistema Nacional de Salut.

 

 


Estudi de les necessitats de la Promoció de la Salut a través de la participació ciutadana i Professionals.

Estudi de les necessitats de la Promoció de la Salut a través de la participació ciutadana i Professionals.