Educaci sanitria

EDUCACIÓ SANITÀRIA PER A LA CIUTAT

Dins de l'àmbit de la promoció de la salut, l'educació sanitària és una tasca important per a transmetre coneixements i informació. L'objectiu és contribuir al fet que els destinataris als quals ens dirigim puguen enfortir les capacitats i habilitats per tal de millorar i potenciar la salut tan individual com col•lectiva i la prevenció de la malaltia.


I JORNADES DE SALUT COMUNITÀRIA DE GANDIA

"TEIXINT SALUT AL TERRITORI"

A l'atenció de professionals d'Ajuntaments, Regidories, Centres de Salut Pública, Centres d'Atenció Primària i ciutadania.

El Departament de Salut i Polítiques Saludables de l'Ajuntament de Gandia i el Centre de Salut Pública de Gandia es complauen a convidar-vos a la I Jornada de Salut Comunitària de Gandia. Teixint Salut al Territori, que tindrà lloc el divendres 20 d'abril, de 9.00 a 14.30 h, al Saló de Corones del Palau Ducal, localitzat al C/ Duc Alfons el Vell, 1.

Gandia es troba implementant les primeres fases de l'Estratègia de Promoció i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut i IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana, i en el marc d'aquest procés, s'ha organitzat una jornada d'intercanvi d'experiències, en la qual participaran altres comunitats autònomes. Pensem que aquesta és una bona oportunitat per a intercanviar coneixements entre persones que compartim un mateix interés: guanyar salut des de totes les polítiques.

Us agrairíem que confirmàreu la vostra participació abans del dia 15 d'abril, amb l'objectiu de preparar les jornades. Podeu fer la inscripció gratuïta en l’enllaç següent:

https://goo.gl/forms/wMiGFnkVMJ4EPW2q1


Atentament,

Liduvina Gil Climent, regidora Sanitat i Polítiques Saludables de l'Ajuntament de Gandia

Amancio Peñuelas, director del Centre de Salut Pública de Gandia

Invitacio I Jornades de Salut Comunitaria Gandia


Programes informatius de salut general

L'objectiu dels programes informatius de salut és informar i sensibilitzar ciutadans i ciutadanes dels principals problemes de salut, comprendre en què consisteixen, què fer, com prevenir, etc.
 


Campanyes informatives de salut

S'informa de conductes de risc. La base de les campanyes de prevenció és aconseguir que tota la població comprenga el missatge i canvie els hàbits necessaris per a millorar la seua qualitat de vida i la d'aquells que els envolten.


Campanya Dia Mundial contra la SIDA

Campanya d'Informació i Prevenció sobre el Consum Recreatiu d'Alcohol i Altres Substàncies

Campanya d'Informació i Prevenció de la Diabetis

Campanya d'Informació i Prevenció del Càncer de PellCampanya d'Informació i Prevenció “Per un Món Sense Polls”

Campanya d'Informació i Prevenció Alimentació Saludable

Campanya de Foment de l'Activitat Física