Joventut

JOVENTUT


icono edificio público

C. Tossal, 8 4a planta

icono teléfono

96 295 95 20

96 295 95 22

icono de un reloj
D'octubre a maig: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h i dilluns, de 17 a 19 h
De juny a setembre: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 hUna de les accions més encoratjadores i dels reptes que es planteja l'Administració Local i l'Administració Educativa és l'orientació dels joves cap als estudis superiors i també cap als nous perfils professionals, al món del treball. 

Per a aquells estudiants que no volen eixir del sistema educatiu i encara no han aconseguit el graduat escolar en ESO o es veuen en l'obligació d'abandonar-ho per edat, l'Administració Educativa ha dissenyat una sèrie de programes que s'anomenen programes formatius de qualificació bàsica, que constitueixen una oferta formativa, adaptada a les necessitats específiques de l'alumnat que ha abandonat l'ensenyament reglat sense haver aconseguit els objectius previstos en l'Educació Obligatòria Secundària. Aquests programes s'adaptaran a les circumstàncies personals dels seus destinataris i possibilitarà la inserció sociolaboral d'aquests.

Per a aquells estudiants majors de 17 anys que no han acabat l'ESO o han abandonat els estudis un temps, estan treballant i volen tornar per a obtindre el graduat, ho poden fer en la FPA Jaime I de Gandia, en horari de vesprada.

Per a aquells estudiants que volen definitivament entrar al camp laboral, en la ciutat hi ha una sèrie d'entitats i organismes que ofereixen una variada oferta de programes de formació ocupacional o bé formació no reglada que capacita per a realitzar diferents perfils professionals.