Pol. Ec., Comerç, Indústria i innovació

Notícies


 

   Àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació 

INSTRUCCIONS PROVISIONALS PER A SOL·LICITAR L'AJORNAMENT PREVIST EN EL REIAL DECRET LLEI “COVID-19”

 

 


C. Fundació Vicent Ferrer, 6 

Gandia (46702)   

L'Àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació és l'instrument amb que compta l'Ajuntament de Gandia per a la definició d'Estratègies de Desenvolupament Local i la posada en marxa de Polítiques d'Innovació, Ocupació i Emprendiment, Comerç i Empresa de la Ciutat.

Les línies de treball es defineixen en estreta col·laboració amb els actors clau que formen part del teixit econòmic i social de la Ciutat, i d'acord amb les Polítiques Públiques desenvolupades en els àmbits autonòmic, nacional i europeu.

En l'actualitat, l'àrea afronta el repte d'integrar els recursos humans i les pime de la Ciutat, sobretot micropime, en el marc d'un nou paradigma informacional que és la Societat del Coneixement. Amb aquesta idea els serveis de Comerç i Omic i Urbalab Gandia aglutinen la missió de servir de connectors entre el talent del territori i els recursos de l'entorn, per impulsar projectes conjunts que contribueixen al creixement comercial i empresarial, al foment de la innovació, de l'ocupació i de l’empresa, i en definitiva, a la creació de l'ecosistema d'innovació local.

   Visita'ns en: