Mobilitat

MOBILITAT URBANA


TRÀNSITTRANSPORT PÚBLIC

SAFORBICI GANDIA
Plànol Rutes
96 295 98 00

 

 

URBANET
Informació i línies
96 287 18 06

 TAXI
96 284 3000

RENFE

912 32 03 20

LA MARINA
Informació i línies
 96 287 18 06


CARRIL BICI

NOUS RECORREGUTS PASSEIG MARÍTIM PLATJA I CENTRE HISTÒRIC


NOU PUNT DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

L'Ajuntament de Gandia instal·la un punt de recàrrega DOBLE per a vehicles elèctrics d'accés públic en el pàrquing del Prado.

L'Ajuntament de Gandia ha instal·lat dues estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics d'accés públic a l'interior de les instal·lacions del Pàrquing del Prat, amb comunicacions estàndard OCPP 1.5 que s'ha connectat a l'eina de gestió de punts de recàrrega de Feníe Energia. El punt de recàrrega, a través d'una APP o per Internet es pot desbloquejar per qualsevol usuari del vehicle elèctric sense intervenció de terceres persones i sense necessitat d'estar donat d'alta prèviament en cap servei de Feníe Energia
El punt de recàrrega DOBLE Fenie Energia per a dos vehicles elèctrics 44*Kw presenta les següents característiques: IP54 amb ancoratge a paret i càrrega mitjançant 2 connectors tipus 2 (Mennekes). Manera de càrrega 3 amb connexió de dues preses de 22kW trifàsica a 400V i 32 ampers per a les dues preses. Control d'accés a la càrrega mitjançant targeta RFID. Informació de funcionament mitjançant indicadors lluminosos a partir de 3 leds (roig, blau i verd). INCLOU 3G.
Des de hui totes i tots els usuaris de Gandia podran utilitzar aquesta estació de recàrrega denominada “d'oportunitat o semi-ràpida”, que només necessita de 60 minuts de càrrega per a obtindre fins a 130 km d'autonomia per al vehicle elèctric. Es tracta d'una actuació que s'emmarca dins del ‘Pla d'impuls del vehicle elèctric i desplegament de la infraestructura de recàrrega a la Comunitat Valenciana’ i de l'estratègia de la Comunitat en aquesta matèria per a l'horitzó 2020, que desenvolupa l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).
El consistori gandiense ha adquirit el compromís ferm de reduir l'emissió de gasos d'efecte d'hivernacle amb la finalitat de construir un model de ciutat més sostenible i menys nociu per a la nostra salut i el medi ambient, i per a això ha apostat per la gradual incorporació de vehicles elèctrics en substitució de vehicles de combustió, ja que l'impuls de la mobilitat elèctrica és una mesura clau per a aconseguir l'estalvi i l'eficiència energètica que necessitem.

PERMÍS MUNICIPAL CONDUCTOR DE TAXI

Informació relativa a la convocatòria d'examen per a l'obtenció del Permís Municipal de Conductor de Taxi per a la prestació del servei en la ciutat de Gandia: