Gent gran

Tercer premi valors actius

Primer premi fotografia

Actes aquestes semanes d' Maig

Activitats Mes d'Maig


GENT GRAN. ENVELLIMENT ACTIU 

Gandia és una ciutat amigable amb les persones majors. L'Organització Mundial de la Salut defineix l'envelliment actiu com el procés en què s'optimitzen les oportunitats de salut, participació i seguretat a fi de millorar la qualitat de vida de les persones a mesura que envelleixen. L'envelliment actiu implica entendre aquesta etapa de la vida com un cicle més de creixement personal, afegint "vida als anys i no solament anys a la vida".

Per això defensem una política de serveis culturals, educatius, sanitaris, etc. De manera que retornem als majors tot el que ells han donat a la societat.

Se'ls ofereix a través dels centres de convivència de gent gran una àmplia gamma d'eines per a millorar la seua salut, tant física com mental, que els permeta desenvolupar les seues capacitats cognitives, i que milloren la seua autoestima. 

Gandía es una Ciutat Amigable amb la gent gran.Centres Municipals de Convivència per a Gent Gran (Corea i Roís de Corella)

La ciudad de Gandía cuenta con dos Centros Municipales de Convivencia y un CEAM de la Generalitat Valenciana. Los CMCPM son centros de encuentro, de comunicación y de ocio, de titularidad municipal, dirigidos a promover la convivencia y la participación comunitaria, y a mejorar las condiciones de vida de las personas mayores a través de la oferta de diferentes programas. Su objetivo es favorecer hábitos de vida saludable y actitudes positivas hacia el envejecimiento.

Triptico Centres Interior

Triptic Exterior Centres

Centre de Convivència de Roís de Corella

EDIFICIO

C/ Ciutat de Barcelona, 30
TELÉFONO96 286 89 08
TIEMPODe 8:00 a 20:00 h.

Centre de Convivència de Corea

EDIFICIO

Avda. de la Mar, 6
TELÉFONO96 295 61 70
TIEMPODe 8:00 a 20:00 h.

 Rois de Corella

 Rois de Corella

 
  

Premi Valors Actius en la Gent Gran

Amb el premi VALORS ACTIUS EN LA GENT GRAN volem reconéixer i distingir públicament, a més de donar a conéixer el testimoni de persones amb més de 60 anys que, amb una actitud positiva, aporten un valor especial a elles mateixes i a la societat, a aquelles persones que, a través de la seua experiència en l'àmbit quotidià, serveixen d'estímul per a la resta de persones majors.

Segon Premi

 Premio Valores Activos 2018

Primer Premi

 Premio Valores Activos 2017

 

Experiencies Valors Actius 2017. Revista Digital.
 Fira del Major

La Fira del Major se celebra en el mes de maig, coincidint amb el final del curs. Consisteix a oferir i donar a conéixer, pel mateix alumnat dels centres, una xicoteta mostra de les activitats realitzades al llarg de l'any, des d'exhibicions de balls, gimnàstica, zumba o salsa, exposicions de pintura i socarrats, cant, etc. I també es compta amb la participació de diferents estands informatius de diverses empreses del sector.

 Fira del major 2018

  Premiada                                                                             Fira en imatges 2018

Programacion Marzo Centro Convivencia 

Programa 2018

 

 

 

Programa 2017

 

 

 

Revistes

 


Ciutats amigables amb la tercera edat


Actes semanes de Març 2018

Els grups de Dançes Valencianes dels centres municipals de convivencia de Corea y del Rois de Corella han participat.....

Programació Març                                                   Corea en Imatges

Programacion Marzo Centro Convivencia 

GENT GRAN. ENVELLIMENT ACTIU