Gandia acollirÓ el I Passacarrer Estiu Intercultural el pr˛xim dissabte, 7 de juliol

6/7/2018


El Regidor Delegat de Responsabilitat Social (Cooperació), Nahuel González, i la Regidora Delegada de Relacions Internacionals, Liduvina Gil, acompanyats del representant de l’Associació Joventut Boliviana, Germán Sánchez, han presentat aquest matí en roda de premsa el I Passacarrer multicultural sota el nom “Estiu Intercultural”. La cercavila se celebrarà el dissabte 7 de juliol a les 18 h en el passeig de la Rosa dels Vents de la platja de Gandia.

 

Tal com ha explicat Gil, “la trobada reunirà música i danses típiques de països llatinoamericans com Equador, Perú, Xile, Colòmbia, Argentina, Paraguai, Uruguai, Veneçuela i Bolívia”. D’aquesta manera, més de 900 persones es reuniran en la platja de Gandia, “un espai on es podrà gaudir d’aquesta cultura sense impediments per ningú”, segons ha declarat González.

 

 

Per la seua banda, el representant de l’Associació Joventut Boliviana, responsable de l’organització de la cercavila, ha volgut agrair a les autoritats de l’Ajuntament de Gandia i, en especial, als regidors Nahuel González i Liduvina Gil, així com a la Policia Local per “facilitar el carrer perquè els grups puguen ballar i mostrar la seua cultura”.

 

El passacarrer “a València està molt consolidat, es fa des de fa molts anys, però a Gandia no s’havia fet mai”, ha agregat la regidora. Malgrat açò, els tres han coincidit en què es tracta d’una primera edició i que es pretén seguir realitzant els pròxims anys perquè, segons ha expressat el regidor, Gandia “és una ciutat diversa, que li agrada aprendre d’altres cultures”.

 

Tots tres han aprofitat per a convidar a les persones a assistir a l’esdeveniment cultural que és “un espectacle no només per a la ciutadania de Gandia, sinó per a tots els turistes, ja que podran gaudir de grans colors, música molt variada i de la cultura de cada país que de segur que els agradarà moltíssim”, ha conclòs Gil.