La carrera de colors Fan Color Run Experience se celebrarà a Gandia el 25 d´agost

5/7/2018


Gandia, 5 de juliol de 2018.- La Regidora Delegada d’Esports, Lydia Morant, i el representant de l’empresa SLT Sport, Rubén Donet han presentat aquest matí en roda de premsa la carrera de colors Fun Color Run Experience que tindrà lloc el dissabte 25 d’agost en la platja de Gandia a partir de les 19:00 h amb un recorregut de 4 kilòmetres.

Segons ha declarat Morant, “és una carrera Deportiva, festiva, lúdica i familiar que va dirigida a tots els públics”, per la qual cosa s’han dividit les inscripcions en quatre modalitats i amb preus variants: individual major de 12 anys (en juliol 11 € i 16€ en agost)  grup o família (en juliol 10 € i en agost 15€), xiquets de 5 a 11 anys (9 €) i xiquets menors de 5 anys (2 €).

Tal com ha explicat Donet “és una prova no competitiva” per això hi ha diverses activitats que converteixen la cursa en una “activitat lúdica”. Entre elles trobem una masterclass de zumba que es realitzarà abans de la carrera, un festival en la plaça del Nàutic després de realitzar el recorregut i altres sorpreses que anirà revelant l’organització en les seues xarxes socials.

Tots dos han convidat a la ciutadania a que s’anime a participar i s’apunte a partir de hui en la pàgina web http://www.sltsport.com. “Al final és una carrera participativa que intenta fomentar hàbits de vida saludable, el fet de practicar activitat física de manera recreativa i dinamitzar també la nostra platja en el mes d’estiu i donar, també, un servei més la persones que en eixes dates estiguen estiuejant en la nostra platja”, ha conclòs Morant.