ACTIVITATS OBERTES de la 36 edició de la Universitat d'Estiu de Gandia

11/7/2019


La regidora delegada de polítiques educatives i polítiques socials, Carmen Fuster, el concejal delegat de cultura, Nahuel González, i el Director del CIG-UV, J. Emili Aura, han presentat les activitats obertes de la 36 edició de la Universitat d’Estiu de Gandia (UEG).

La UEG commemora el 70 aniversari de la Declaració dels Drets Humans celebrada el curs passat i s’organitza baix el lema “Drets arreu del món”. Emili Aura ha destacat que: Confie en que un any més tindrà l’afluència d'edicions anteriors amb temàtiques diverses que poden resultar interesants per al públic”.

L’oferta que exposen és molt variada: conferències i taules redones i actuacions musicals amb el lema “Les nits al jardí”. Totes les activitats es celebraran a la Casa de la Marquesa i seran gratuïtes.

Les conferències i taules redones tindran lloc del dilluns 15 fins al divendres 19 juliol. Per altra banda, les actuacions musicals es produiran del dijous 11 fins el divendres 19 de juliol amb actuacions com Pep Botifarra i Ahmed Touzani.

Per la seua banda, González ha destacat “la deferència de la UEG cap a la presència femenina, com no podia ser d’altra manera, amb actuacions musicals de Las Libelu o cantautores Júlia i Clara Andrés”.

A més, en la Sala d’Exposicions de la Universitat de València (C/Tossal, 8) es podrà trobar l’exposició “Creadors valencians pels drets humans” des del 8 de juliol fins el 31 d’octubre. Carmen Fuster ha volgut concloure amb un agraïment de la ciutat de Gandia: “Tot un luxe, com no podria ser d’altra manera, oferir-ho a Gandia, capital cultural valenciana, una ciutat educada i educadora”.

Més informació