Recepciˇ al club Box Safor a l┤Ajuntament de Gandia

9/7/2019


L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, han rebut aquesta matí el Box Safor, club de boxa que ha realitzat una gran actuació no tan sols a nivell nacional, sinó que també comença a obtenir medalles en la seua representació a escala mundial.


Nou dels pupils de José Núñez, entrenador del club, han sigut rebuts a l'Ajuntament de Gandia. Abans de res, l'Alcaldessa ha posat èmfasi en el la gran labor que realitzen els entrenadors dels alumnes que, en aquesta visita, venien representats en la persona de José: “Vull felicitar-te pel treball i compromís que tens amb l'equip. Eres un motiu d'orgull per a la ciutat per l’estima amb la qual cuides als xiquets i per dedicar-li la teua vida a ells”.

Diana Morant ha volgut donar l'enhorabona per les 15 medalles representades en tots i cadascun dels joves afiliats a aquest club que no deixa de créixer. Entre un d'ells es troba César Heredero, medalla de bronze a nivell mundial. El referent per als més xicotets ha volgut remarcar que tot això és un èxit col·lectiu i que ell no seria res sense els entrenaments i els seus companys.


Aquesta gran família que han format, d'edats tan primerenques que han sorprés l'Alcaldessa, es troba en una “progressió geomètrica en tots els nivells: llicències federatives, personal, compromisos…”, segons ha anunciat l'entrenador.

Finalment, han volgut afegir que la ciutat de Gandia acollirà el II Open de Gandia, però aquesta vegada el torneig estarà inserit en la Lliga Nacional Last Round. Això significa una gran quantitat de públic garantit a causa de la gran quantitat de competidors que pot aconseguir. “Estem molt agraïts a la Federació de Kick Boxing de la Comunitat Valenciana i volem elevar el nom de Gandia” , ha conclòs José Núñez.