L´Alcaldia rep el Club d´Atletisme Safor Delikia

9/7/2019


L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada per la regidora d'esports Lydia Morant, ha rebut aquest matí en el saló de plens del'ajuntament a l'equip masculí del Club d'Atletisme Safor Delikia.

La recepció es deu a l'ascens a Primera Divisió en la final del Campionat de clubs de Segona Divisió disputat a Valladolid.

Els atletes es proclamen campions marcant la història del club i de la ciutat. Fa quasi 30 anys, el club va intentar pujar, però no es va aconseguir; és la primera vegada que es fan lloc en primera.

 A més, quatre dels components de l'equip, van aconseguir el primer lloc a nivell individual: Iván Duarte (salt de longitud), Rubén Mayor (llançament de pes), Marc Mestre (llançament de disc) i Dani Mayor (llançament de martell).

Entre els 16 equips que competiran en aquesta lliga, solament dues seran valencians: CA Safor Delikia i Elx Decatló. Diana Morant ha donat l'enhorabona als atletes i els ha felicitats per “fer història en el CD Safor i en tota la ciutat”.

D'altra banda, l'Alcaldessa ha fet un especial esment a l'equip femení, ja que per tan sols tres punts no va aconseguir l'ascens a primera, quedant terceres en Soria. Malgrat això, se sumen a la història del club en quant a les fases d'ascens de Segona Divisió. Diana ha manifestat que: “És un orgull per a nosaltres que les dones, que sempre es consideren l'esport menor, puguen estar competint a aquest nivell”.