Per unes Falles Accessibles

13/3/2019


El regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González, acompanyat del president i la secretària de l’Associació de Diversitat Física Gandia, Daniel Suárez i M. Àngels Delgado, respectivament, han presentat aquest matí la campanya de conscienciació i visibilitat al voltant de les dificultats del col·lectiu per tal de gaudir de les Falles en igualtat de condicions, que la resta de la ciutadania. Així, sota els lemes: “Falles de Gandia, espai per a totes” i “Cremem barreres”, i amb la complicitat de la Federació de Falles de Gandia, hi haurà cartells a les tanques perimetrals dels monuments fallers per tal de facilitar-les el pas i també espais reservats a ‘les mascletaes’, entre altres accions.

        “La idea naix en l’exposició al voltant de la diversitat física que va realitzar l’associació i on es donava visibilitat a les barreres arquitectòniques que, malauradament, encara existeixen. També en els àmbits festius, com ara les Falles. Pensem que les Falles són festes de totes i tots i tothom té dret a gaudir-les”.

        Suárez ha agraït a la família fallera la col·laboració i la sensibilitat “que ens permetrà acudir a gaudir dels monuments fallers i altres actes”.

        Finalment, Delgado ha convidat la ciutadania a la cremà de la xicoteta falla que el col·lectiu ha elaborat, el pròxim dilluns, 18 de març, davant la seu de l’associació de Diversitat Física Gandia.