Ecovidrio i l'Ajuntament de Gandia fomenten el reciclatge d'envasos de vidre durant les Falles 2019

11/3/2019


Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d'envasos de vidre a Espanya, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Gandia, posa en marxa la campanya "Recicla Vidre" per a la promoció del reciclatge d'envasos de vidre durant les Falles 2019.


La iniciativa pretén conscienciar els ciutadans de Gandia, i especialment als fallers, sobre la importància de separar correctament els residus d'envasos de vidre durant el transcurs de les festes. Per a això, es retolaran els contenidors de vidre propers als casals per donar-li visibilitat a la campanya.
A més, educadors ambientals visitaran els casals per a informar sobre la importància del reciclatge dels envasos de vidre i els beneficis que això reporta al medi ambient i la societat.


"Recicla Vidre" compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, que juntament amb Ecovidrio aposten per col·laborar amb els fallers per millorar la sostenibilitat de les festes i que siguen més respectuoses amb el medi ambient a través d'una correcta gestió dels residus d'envasos de vidre.
La iniciativa que es porta a terme en més de 10 poblacions de València, pretén seguir millorant les seues taxes de reciclatge de vidre i enfortir la imatge de l'Ajuntament i del món faller compromés amb el medi ambient.