El govern de Gandia finalitzarà la legislatura amb més de 100 carrers reasfaltades durant la legislatura

13/2/2019


El regidor delegat de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell ha presentat les actuacions que es realitzaran a la nostra ciutat dins del Pla de Manteniment i Millora de Vials 2019. Uns treballs que compten amb un pressupost total de 700.000 euros.

El regidor ha informat que ja s'estan portant actuacions integrals en tres carrers.
La primera d'elles és al carrer Tirso de Molina, una obra que ha estat redimensionada per incloure sanejament, aigua potable, arbrat, voreres i vials. La segona actuació s'està realitzant al carrer Guardamar on també s'estan renovant voreres, arbrat, vials i millorant l'enllumenat públic. L'últim dels carrers és Sant Tomàs de Villanueva. "Una actuació llargament demanada pel veïnat i que l'anterior Govern va anul·lar només prendre possessió quan ja estava a punt de començar" va explicar el regidor que ha recordat que també es tracta d'una actuació integral.
Pel que fa a la substitució del ferm, dimecres passat van començar també les obres a la vorera del carrer Sant Pere.

La segona fase del Pla de Manteniment i Millora de Vials, contempla l'actuació al carrer Marroc, amb el que es completaria el mapa d'aquesta zona del Raval.

Pel que fa al fresat i reposició d'asfalt. Estan previstes 17 actuacions amb un pressupost de proper als 400.000 euros i que es desenvoluparà en les següents vies:

- Avinguda d'Alcodar. Unes obres que van començar dilluns i que suposen una inversió de més de 100.000 euros per reasfaltar els carrils de rodament.
- Avinguda de la Mar.
- Cases Noves.
- Calderón de la Barca.
- Trevijano, Padilla, Castelló, Llibertat, Gibraltar i General Churruca al Grau.
- Les Palmeres i Joncs al districte de Venècia.
- Galícia, Vicente Calderón, Catalunya, Menorca i Camp de Morvedre a la platja.

Les obres de fresat i reasfaltat de tots aquests carrers començaran aquesta mateixa setmana i la previsió és que divendres de la pròxima setmana estiguen totes acabades. En aquesta primera fase està prevista una segona per a finals de març.

Finalment, Picornell va voler destacar que quan acabe aquesta legislatura s'hauran asfaltat més de 200.000 metres quadrats, que vénen a ser uns 35 camps de futbol. Amb una inversió de més de 5 milions d'euros destinats a millora viària, supressió de barreres arquitectòniques, passos de vianants, voreres i, en definitiva, una millora general de la trama urbana de la ciutat i els seus barris que a la vista està.
"Durant la passada legislatura el PP va asfaltar un carrer a la platja. Davant d'això hi ha els 100 carrers on ha actuat aquest govern. Creiem que hem fet una bona feina que és visible al carrer. Estem davant l'actuació de renovació urbana més important dels últims 20 anys" va finalitzar el regidor.