El Pavellˇ del Raval acull el Campionat Auton˛mic de remoerg˛metre

10/1/2019


El Pavelló del Raval és l'escenari triat per a la celebració del Campionat Autonòmic de Remoergòmetre diumenge que ve 13 de gener a partir de les 9 del matí.

 Així ho han presentat aquest matí en roda de premsa la Regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, acompanyada de la Presidenta del Club Rem CIA Gandia, Nani Vela.

 Ja s'han inscrit més de 400 persones de tot el país que participaran en les diferents categories, des d'alevins fins a veterans.

 Morant ha agraït “la implicació del club en el foment d'aquest esport i el suport que des de la Federació s'està donant per a la celebració d'aquest campionat”.

 Enguany s'entregarà a tots els participants una botella de plàstic de llarga durada i emplenable, mesura mediambiental que estalviarà el reciclatge d'al voltant de 1000 botelles d'aigua.

 Per part seua, Nani Vela, ha comentat “la importància que té aquest esdeveniment esportiu, ja que és classificatori per al Campionat d'Espanya que se celebrarà la setmana que ve”. També, ha comentat que es preveu una participació massiva en les categories infantils i juvenils i ha posat l'accent que “el rem és un esport inclusiu, tots poden practicar-lo, fins a persones amb diversitat física i psíquica”.

En els últims anys és un esport en alça, ja que també es practica rem en els gimnasos com a modalitat de crossfit.