L´exposició fotogràfica Invisibilis reivindica les necessitats de la ciutadania amb diversitat física

10/1/2019


El Regidor Delegat de Responsabilitat Social i Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, al costat de la representant de l'Associació Diversitat Física Gandia, Mari Carmen Plà, i els fotògrafs, Joan Franco i Xavier Franco, ha presentat aquest matí l'exposició fotogràfica INVISIBILIS.

La mostra fotogràfica, es podrà contemplar del 12 al 20 de gener a la Casa de la Marquesa i comprén 37 instantànies principals, a més d'un centenar de fotos dutes a terme en el procés de selecció.

González ha agraït als autors aquesta iniciativa i ha incidit que ”no ens adonem dels problemes que se'ls presenten a moltes persones en la seua vida quotidiana”.

Mª Carmen Plà, ha agraït a l'Ajuntament tot l'esforç que s'està fent, “ens estan donant moltes facilitats per a fer visible el que per a molts és invisible, encara que  queda molt per fer”.

Finalment, Joan Franco i Xavier Franco, com a autors d'aquestes fotografies, totes preses a Gandia, han volgut deixar patent que el seu treball “ha de servir per a reinvidicar i conscienciar a la gent” sobre les barreres amb les quals es troben aquestes persones amb diversitat física.i Els germans Franco, han agraït a tots els models que han participat la seua col·laboració.