L' Actualitat de Gandia

VI Alqueria del Terror: del 31 d´octubre al 3 de novembre, a l´Alqueria Laborde11 octubre 2018La vice-alcaldessa i regidora de Joventut, Lorena Milvaques, acompanyada dels del Consell dels Joves de Gandia, David Valiente i Carles Català, ha presentat aquest matí les activitats de la sisena edició de l’Alqueria del Terror, organitzada per l’entitat que engloba les associacions juvenils de la ciutat, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna.

        Així la 6a Alqueria del Terror, tindrà lloc del 31 d’octubre al 3 de novembre a l’Alqueria Laborde (antiga Gandia TV), on s’hi troba ubicat el Casal Jove. Totes les activitats són gratuïtes i per a un públic familiar i es desenvoluparan a partir de les 17 hores: mercat d’artesania, tallers, animació al carrer, castell inflable i jocs infantils, disc-mòbils...

        Però sens dubte, la major atracció és el Passatge del Terror, de 200 metres de recorregut, i que l’any passat van visitar més de 15.000 persones.

        Milvaques ha agraït el treball que realitza sempre el Consell dels Joves de Gandia “oferint a la ciutat propostes d’oci sa i alternatiu, que ja són de referència, no només per als joves, també per a tota la famíla”.  I ha fet una crida a la ciutadania de Gandia i la Safor a assistir-hi i gaudir de la 6a Alqueria del Terror.