L' Actualitat de Gandia

Presentades les línies d'actuació del programa Escoles Saludables 2018-201913 juny 2018La regidora delegada de Salut i Polítiques Saludables, Liduvina Gil ha presentat aquest matí en roda de premsa les línies d'actuació del programa escoles saludables de Gandia per al pròxim curs. Aquest projecte es porta a terme en col·laboració amb Salut Pública, la Conselleria d'Educació, la Conselleria de Sanitat i la Unitat de Prevenció Comunitària de Gandia dependent de la mateixa regidoria de Sanitat i Polítiques Saludables.

La regidora ha agraït la resposta dels centres educatius que s'han acollit a aquests programes i convidat a totes les escoles que encara no estan participant al fet que s'adherisquen al programa d'Estil de vida saludable posat en marxa.

Sobre el següent pas que emprendrà en el programa, la regidora ha declarat que "L'estudi que s'ha realitzat sobre obesitat i sobrepés infantil obtindrà els resultats d'ací a quatre anys que serà quan es torne a realitzar l'anàlisi amb aquells alumnes que hi han participat. S'analitzarà el pes i la salut dels mateixos i es determinarà l'eficàcia del programa Escoles Saludables".