L' Actualitat de Gandia

Gandia celebra demà el Dia Nacional de les Llengües de Signes13 juny 2018Gandia, 13 de juny de 2018.- El regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González i el president de l’Associació de Persones Sordes de Gandia i la Safor, José Juan Signes, han presentat les activitats programades a la nostra ciutat per APESORGA, amb motiu del Dia Nacional de les Llengües de Signes Espanyoles, demà dijous 14 de juny.

         En aquesta data es recorda la importància que tenen les llengües de signes perquè les persones sordes puguen comunicar-se i interactuar amb l'entorn, transmetre idees i emocions o accedir a la informació i al coneixement. També es reivindica la integració i la normalització, acabar contra l’estigma cap a les persones sordes. “APERSORGA fa un treball importantíssim, no només en les escoles, també d’integració social. Però encara queden molts reptes per assolir, però a poc a poc anem avançant en la reivindicació de la igualtat. Des de l’Ajuntament estem al seu costat”, ha assegurat González.   

        Així, demà dijous, 14 de juny, de 10 a 13 h, hi haurà instal·lat un estand informatiu de l’associació al Passeig de les Germanies (front la Casa de la Marquesa), on s’hi mostrarà el seu treball i se regalaran signes. A les 13 h, es llegirà un manifest a les portes de l’Ajuntament i es penjarà una pancarta a la façana.