L' Actualitat de Gandia

Les instal·lacions del MásyMás del Prado esdevindran una sala municipal polivalent16 abril 2018



Com a resultat de contactes i converses entre l'empresa Juan Fornés Fornés i l'Ajuntament de Gandia, podem anunciar que el supermercat Másymás, situat en el Mercat del Prado de Gandia tancarà les seues portes durant les pròximes setmanes, i que en breu, tan prompte com s'hagen acabat les operacions de desmuntatge, recepció i adequació, el mateix espai esdevindrà una sala polivalent gestionada directament per l'Ajuntament de Gandia: l'Espai Mercat Prado.

D'acord amb les dades de l'empresa, el supermercat Másymás del Prado no ha generat resultats tan bons com altres dels que tenim a Gandia sota el paraigua de la mateixa marca, i el seu caràcter heterogeni respecte de la resta de parades del Mercat no ha produït el trànsit de clients desitjable per a la activació i consolidació del Mercat del Prado. És per això, que ens trobem davant d'una oportunitat i un repte: la gestió directa municipal de l'espai més gran del Mercat amb activitats que incentiven el flux de persones revertirà en l'atractiu comercial de les parades (les ocupades, exteriors, i les encara buides, interiors) i de la zona comercial de la plaça i permetrà recuperar alguna de les funcions tradicionals del recinte cobert del Prado i altres de noves, per a les quals no disposem d'instal·lacions idònies. Així, l'Espai Mercat Prado serà alhora un punt de trobada comercial i ciutadà: el millor lloc per a comprar amb una sala polivalent, ben situada, equipada i condicionada per a activitats molt variades i distribuïdes al llarg de l'any. Pretenem que Espai Mercat Prado siga un focus per a la dinamització i innovació comercial, que puga acollir fires sectorials, espais expositius i activitats de formació.

Volem agrair, des de l'Ajuntament de Gandia, la magnífica predisposició de Másymás i en particular del seu Director General Juan Fornés, per a que aquesta transició siga fluida i ràpida i puguem aprofitar al màxim els elements estructurals del supermercat que siguen útils per als usos futurs de la sala polivalent (instal·lació elèctrica, il·luminació, aire condicionat, etc.). Gandia continua sent per a ell i per a molts altres empresaris un lloc d'oportunitats, d'inversió i de negoci. També per als comerciants del Mercat del Prado, que seran els primers beneficiaris, junt a la ciutadania, de la dinamització de l'espai disponible amb una proposta innovadora que comunicarem arribat el moment, quan haja conclòs el procés administratiu de recepció i adequació de les instal·lacions.