L' Actualitat de Gandia

El Centre Històric trau el dissabte les "Botigues al carrer" amb importants descomptes13 febrer 2018La regidora de Polítiques Econòmiques i responsable de Comerç, Alícia Izquierdo, acompanyada del president del Centre Històric Comercial Gandia i la membre de la junta, Pedro Izquierdo i Gemma García, respectivament, ha presentat aquest matí la tercera edició de la campanya “Botigues al carrer”, que tindrà lloc el pròxim dissabte 17 de febrer, i en la qual la cooperativa i altres comerços no associats que han volgut sumar-s’hi muntaran paradetes al carrer amb ofertes especials per tancar la temporada de rebaixes.

    Hi col·labora l’Ajuntament de Gandia, qui, igual que al Nadal, “oferirà dues hores gratuïtes a l’aparcament municipal del Centre Històric (abans del Riu Serpis). A més, els clients poden ampliar l’estada gratuïta amb els tiquets descomptes que ofereixen els comerços associats als seus clients”, ha explicat la regidora.  

    A les places del Centre Històric també hi haurà activitats d’animació i jocs per als més menuts.

    “Estem molt satisfets per l’èxit de les edicions anteriors. A més, cada any se sumen més comerços no associats i el nombre de socis també ha augmentat exponencialment durant el darrer any”, ha manifestat el president.

    “Fem campanyes diferenciadores perquè la gent acudisca al centre i gaudisca de l’entorn, l’hostaleria, la nostra cultura, els comerços...”, ha assegurat Garcia.

   

Sant Valentí

D’altra banda, la Cooperativa Centre Històric Comercial Gandia ha recordat que està en marxa la campanya de Sant Valentí amb sorteig de diferents premis entre els clients: sessió de spa+sopar per a dues persones a l’H. Bayrén; sopar romàntic per a dues persones en Visconti, en London Beeer i en La Tulipa; dos pastissos d’enamorats de la Pastisseria Salva...