L' Actualitat de Gandia

Gandia reprén les actuacions culturals al Moll dels Borja amb Borja Port Art29 juny 2020José Manuel Prieto, regidor de Política Festiva i Escena Urbana acompanyat pel director general d'Escena Urbana, Joan Muñoz han presentat aquest matí la cinquena edició del "Circ al Port" que aquest any es denominarà “Borja Port Art”, ja que les activitats programades no seran només de circ e que inclouran espectacles de teatre, animació, màgia i humor dirigits a tots els públics.

L'edició d'enguany compta amb el suport de Territori Borja i Turisme Comunitat Valenciana.
L'edil ha explicat que el consistori tornarà a organitzar aquesta iniciativa realitzant una sèrie de canvis perquè a poc a poc es puga tornar a la normalitat. "Hem d'anar reprenent l'activitat en un moment tan important per a Gandia com és l'estiu".

El programa oferirà tots els dissabtes, des de l'11 de juliol fins al 15 d'agost a les 20:00?h, sis actuacions gratuïtes i comptarà com a emplaçament amb l'esplanada del Moll dels Borja perquè es puga fer efectiu el compliment de les mesures de distanciament i seguretat.

"Gandia és una destinació turística segura i per això, tots els espectacles que oferim durant aquest estiu es faran en condicions de seguretat" va afirmar Prieto qui ha finalitzat la seua intervenció destacant que el 18 de juliol i dins d'un programa posat en marxa per la Diputació de València, Gandia acollirà un espectacle pirotècnic que serà finançat íntegrament per l'ens provincial.

Per la seua banda, Joan Muñoz va explicar que l'edició d'enguany començarà amb la "Duo Laos" i conclourà amb "Casa de Jongh" amb l'espectacle "Marie?".
S'establirà un espai de 18 x 24 metres que comptarà amb un aforament total de 208 persones que romandran assegudes guardant les distàncies recomanades. "Creiem que amb totes les mesures que prendrem, la vida cultural de la ciutat podrà tornar a poc a poc" va finalitzar Muñoz

Programació:

11/07 Duo laos. Otros aires
18/07 Lapso producciones. Clásicos excéntricos
25/07 Traspediante. Up2down

01/08 Tema Muñoz. Tema the postman
10/08 Cirkofonic. Tea Time
15/08 Marie de Jongh. Marie?