L' Actualitat de Gandia

Teatre solidari a benefici de l´Associació de Diversitat física de Gandia10 octubre 2019El regidor de Cultura, Nahuel González, i la regidora de Benestar Social, Carmen Fuster, acompanyats del representant de la companyia Almanac Teatre de Xeraco, Miguel Ángel Vallbuena, el president de l’Associació de Diversitat Física de Gandia, Daniel Benigno i la membre del col·lectiu, Mari Carmen Rubio, han presentat aquest matí l’obra “La vida privada de mamá”, que es representarà el pròxim 19 d’octubre, a les 18.30 h, al Teatre Serrano.

 

        La iniciativa té un caràcter solidari, ja que els 5 € de l’entrada es dedicaran a ajudar en les activitats que realitza l’Associació de Diversitat Física de Gandia. “Aprofitem la cultura com a altaveu de la reivindicació social i la solidaritat. És un dels impulsos que volem donar al Teatre Serrano, el foment d’activitats permanentment i que els col·lectius socials senten com a seu el nostre contenidor cultural més important”. González ha anunciat que els departaments de Cultura i Benestar Social treballen també conjuntament en la posada en marxa d’un cicle de cinema de temàtica social, en el qual es projectaran diferents títols i s’hi podrà fer una col·loqui tertúlia, amb la presència dels directors, actors, etc...

       

        “Almanac Teatre és una companyia de teatre amateur, de Xeraco, que enguany compleix 25 anys i que va nàixer per tal de col·laborar de formar altruista amb causes solidàries com aquesta”. Vallbuena ha explicat que “La vida privada de mamá” és una adaptació al valencià de la comèdia escrita per Víctor Ruiz Iriarte.

 

        Finalment, Fuster ha destacat la importància que tota la ciutadania siga de ple dret i que Gandia demostre, una vegada més, “que és una ciutat solidària”.