L' Actualitat de Gandia

Aplicacions de la impressió 3D per a sectors empresarials08 novembre 2018 - 09 novembre 2018

Des de Urbalab Gandia apostem per la innovació i les tecnologies avançades, que ajuden a les empreses a ser competitives i a adaptar-se a un entorn en continu canvi, dissenyant solucions que responden a necessitats i problemes reals del voltant . És per això què, perseguim l’objectiu de difondre les tecnologies digitals com ara,  les relacionades amb la fabricació digital: impressió 3D i Arduino entre altres.

En el marc d’aquestes activitats, el proper 8 de novembre, tindrem la jornada “Aplicacions de la impressió 3D per a sectors empresarials”.  Va dirigida a persones innovadores, empresàries i treballadores i emprenedores que busquen noves vies de negoci i hagen vist en la impressió 3D un potencial.

En aquesta jornada descobriràs les aplicacions del 3D per al teu negoci, amb exemples pràctics que et podran suggerir idees i oferir oportunitats de negoci.

La jornada és gratuïta i requereix inscripció prèvia des del següent link

http://urbalabgandia.com/agenda-de-cursos/

Si t’interessa la tecnologia i els projectes innovadors, aquesta és l’oportunitat de participar. T’esperem el proper 8 de novembre, de 19 a 21h a Urbalab c/ Fundació Vicent Ferrer, 6. Al costat de la Plaça Prado.