L' Actualitat de Gandia

XXIX Festival Polisónic Gandia 201825 juliol 2018 - 18 agost 2018

XXIX FESTIVAL POLISONIC GANDIA 2018

Del 25 de juliol al 18 d'agost . Jardí de la Casa de la Cultura Marqués de González de Quirós

Dimecres 25 juliol. 20.30 hrs. Entrada gratuïta

Concert Presentació Polisónic i celebració dels 10 anys de la Ruta Destapa’t

Actuació de S.A. per Dixieland Band

Enguany , juntament amb la celebració de la XXIX edició del Festival Polisónic, es commemoren també 10 anys de la Ruta Destapa’t. I que millor manera de celebrar-ho que amb una combinació de música i gastronomia. Els bars i restaurants de la Ruta Destapa’t, presentaran una selecció de les seues tapes i S.A for Dixieland Band aportaran els divertits ritmes americans dels anys 20

Divendres 27 juliol.22.30 hrs. Preu: 6€

Escòcia Big Band Boom

Entre el costat salvatge del rock & roll i la disciplina musical de les grans orquestres , se situa la nova proposta de Miguel àngel Escorcia , un virtuós guitarrista amb 30 anys de trajectòria musical, amb un repertori que recull versions dels grans mites del rock , com Little Richard o Chuck Berry , complementat amb temes dels crooners clàssics i de cançons pròpies , el projecte Escorcia Big Band Boom es proposa dinamitar l'escenari amb un espectacle inèdit i enèrgic

Dissabte 28 juliol.22.30 hrs. Preu 6€

Percussi o No e Cumie

El quartet Percussi o No presenta un espectacle potent, ple de ritmes i de sons peculiars , penetrants i captivadors , amb músiques i danses de diversos llocs del món, de la mà de la cantant , ballarina i percussionista Cumie. Els quatre membres són grans intèrprets de la percussió, l'objecte de la qual és compartir l'energia que produeix la participació activa, la interpretació i el coneixement de les cultures i les arts , oferint un viatge intercultural per temps i escenaris recòndits amb cançons i instruments curiosos.

Divendres 3 agost.22.30 hrs. Preu : 6€

Frank Catalano Quartet

Nascut a Chicago en 1977, Frank catalano és un dels saxofonistes més valorats del jazz internacional. Dotat d'una tècnica i d'un estil potent i enèrgic , des de molt jove ha tocat amb els grans noms de l'escena mundial. Enguany , el seu últim disc està triomfant als Estats Units. Es presenta per primera vegada a Espanya , acompanyat d'un trio d'experimentats músics francesos.

Dissabte 4 agost. 22.30 hrs. Preu 6€

Joves Clàssics del Son ( Cuba)

Estan considerats com la banda que ha revolucionat la música tradicional cubana. Dirigits per Ernesto Reyes Palma , un dels millors contrabajistas de l'illa , les seues més de 20 anys de trajectòria els ha portats a tocar amb els més grans mestres de la música llatina i del jazz , passejant per tot el món el millor del repertori cubà i conjugant el concepte tradicional clàssic amb les noves tendències musicals.

Divendres 10 agost. 22.30 hrs. Preu : 6€

Els Saxos de l'Averno

Van nàixer com un estratosfèric grup de saxos, amb el qual van aconseguir el premi al millor àlbum de Músiques del Món en els Premis de la Música Independent ( 2014). Amb el temps s'han consolidat com una banda que practica un rhytm&blues dels 60, amb influències llatines i amb elevades dosis de rock. Les seues actuacions prometen destrossar les soles de les sabates abans que acabe cada concert.

Dissabte 11 d'agost. 22.30 hrs. Preu : 6€

Las Vegas Jazz Band

Liderats pel reconegut bateria nord-americà Jeff Jerolamon, Las Vegas Jazz Band és un septet amb un repertori que recull l'esperit d'entreteniment de l'època daurada del swing a Las Vegas, interpretant temes d'artistes llegendaris com Frank Sinatra, Peggy Lee….etc. Amb la veu d'Eva Romero, una de les cantants amb més projecció en el panorama jazzístic estatal, Las Vegas Jazz Band assegura una nit d'autèntica essència vintage dels 60.

Divendres 17 agost. 22.30 hrs. Preu: 6€

Analía Bueti i l'Orquestra de les Dues Ribes

La nit que em vulgues, és un espectacle que fa honor a la declaració tan sonora que es desprén de la lletra del tango universal que va popularitzar el recordat Carlos Gardel, al qual se li dedica un merescut homenatge amb aquest concert. Analia Bueti , cantant de projecció en l'escena tanguera actual, repassa l'extensa obra d'èxits de Gardel, acompanyada d'una solvent formació de músics oriünds de Mar del Plata i amb el complement de la plasticitat i la bellesa estètica que suposa la presència de dues parelles de ballarins.

Dissabte 18 agost. 22.30 hrs. Preu: 6€

Lluis Coloma Trio e Carl Sonny Leyland

Lluís Coloma i Carl Sonny Leyland són dos dels pianistes de blues i boogie Woogie més reconeguts a nivell internacional.Present en els festivals més importants del món, la seua mútua admiració, el seu domini del llenguatge del piano i la seua complicitat en l'escenari, provoquen que les seues actuacions presenten una gran dosi de creativitat, virtuosisme i improvisació , que acompanyen a ls trepidants ritmes del Boogie woogie.

La Ruta Destapa’t col·labora amb el Festival Polisonic de Gandia i ofereix la possibilitat de gaudir de les seues tapes també els dies dels concerts. L'horarionde les tapes Polisónic és de 20 hrs fins a les 22 hrs. Gaudeix de la millor Ruta de Tapes!!

Venda d'entrades al Festival:

Taquilla de la Casa de la Cultura: De dilluns a dissabte d'11 a 14 hrs i de 18 a 20.30 hrs i una hora abans de cada concert i en www.instanticket.es

+ info:www.polisonic.gandia.org