L' Actualitat de Gandia

PRESENTACIÓ LLIBRE EMILIANA GILA16 abril 2018

Presentació del Llibre "El Alba me despertó" d’Emiliana Gila Motos

Dilluns 16/04/18 a les 18.30h. a la Sala B de la Casa de la Marquesa

Emiliana Gila Motos, naix el 20 d'agost de 1946 en Villanueva de la Fuente, província de Ciudad Real. Quan comptava amb 16 anys, la seva família es va traslladar a Gandia (València), on roman en l'actualitat, i com es desprèn de la seva poesia, està molt agraïda a la terra Castellana que la va veure néixer, i com no, a la Valenciana, on ha pogut formar la seva família, el seu gran suport per seguir endavant.

Aquest llibre es compon d'un conjunt de poemes que relaten de forma lírica experiències vitals de l'autora i com no, històries de la vida quotidiana entorn dels esdeveniments familiars i dels qui l'envolten, unes vegades alegres i unes altres molt amargs.

Són varis els poemes que dedica a la seva família, al seu poble, a la vida i a la mort i sense deixar al marge els que escriu en senyal de la seva gran devoció i agraïment per l'aconseguit a Jesús i a La nostra Senyora dels Desemparats, Patrona del seu poble natal i a més de la seva benvolguda terra Valenciana, poemes en definitiva que brollen del fons de la seva ànima i que ha pogut plasmar per fi en aquesta obra.