Urbalab (Innovació, Ocupació i Empresa)

 

C. Fundació Vicent Ferrrer, 6

Gandia  (46702)

 

 

Urbalab és l’espai públic d’innovació social i digital de la ciutat de Gandia. Som un laboratori ciutadà on persones treballadores, emprenedores, PIMEs i ciutadania poden trobar les eines que necessiten per adaptar-se als canvis econòmics i socials del segle XXI.

A Urbalab es desenvolupen projectes i iniciatives en els àmbits de l’ocupació, l'empreneduria i les noves tecnologies, que tenen com a eix fonamental afavorir el procés transformació digital dels recursos humans, les empreses i els agents que configuren el model econòmic i productiu de la ciutat.

Visita'ns en: www.urbalabgandia.org

Què pots fer a Urbalab?

 

Orientació i intermediació laboral: a l’espai Orienta’t trobaràs informació sobre els recursos d’ocupació i ofertes de treball de la comarca i activitats d’ orientació laboral, diàries i gratuïtes, que t’ajudaran a millorar la teua situació en el mercat laboral.

Som agència de col·locació autoritzada pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i actuem d’intermediaris entre l’oferta i la demanda de treball.

Integració de les TIC: T’oferim diferents línies de formació, orientades a millorar la productivitat personal i també professional i de l’empresa. Per a això posem a la teua disposició una innovadora oferta formativa basada en l’ús de les eines digitals més demandades al mercat.

Formació en línia: el programa Aula Mentor ofereix una amplia gama de cursos de formació a través d’internet, en temàtiques molt diverses, que van des de l’aprenentatge d’instruments digitals especifiques, fins la cultura i educació general (www.aulamentor.es).

Empreniment: a Urbalab podràs rebre assessorament i ajuda per a la creació de l’empresa i formació per a gestionar el teu projecte empresarial.

Urbalab Maker: un espai per a disenyar solucions creatives associades a problemes i necessitats de l’entorn. Mitjançant les eines de fabricació digital (impressores 3D, tall làser, CNC, i tecnologies arduino i/o dron), podràs realizar les teues pròpies creacions.